ترمال بریک

شکست حرارتی یا سد حرارتی یک عنصر که از هدایت حرارتی کم قرار داده شده برای کاهش و یا جلوگیری از هدر رفت جریان انرژی حرارتی که بین مواد رسانا قرار میگیرد ترمال بریک نام دارد. ر و پنجره دو جداره ترمال بریک از آخرین دستاوردهای صنعت آلومینیوم‌ سازی دنیا می‌باشد که در آن تعبیه یک عایق EPDM باعث شده است تا ارتباط پروفیل آلومینیومی از سطح بیرونی با درونی قطع گردد. روش مذکور این امکان را به ما می‌دهد که رنگ داخل محل استفاده با رنگ پروفیل سطح بیرونی متفاوت باشد. قابلیت دیگر این محصول عایق بندی صد در صدی فضای درونی ساختمان است. نکته قابل توجه این است که ترمال بریک در عین زیبایی و ظرافت تمامی قابلیت‌های پنجره‌های یو پی وی سی را نیز دارا می‌باشد .

لازم به ذکر است که پنجره‌های آلومینیومی معمولی در مقابل عناصر جوی مقاوم هستند ولی از آنجایی که آلومینیوم رسانای خوبی می‌باشد، باعث تلف شدن انرژی می‌شود. برای حل این مسئله محصول جدیدی به نام پنجره آلومینیومی ترمال بریک به دنیا عرضه شده است که در این پنجره‌ها وجود لایه پلاستیکی EPDM بین دو فریم داخلی و خارجی در مقابل انتقال حرارت شکست به وجود می‌آورد. کلمه Thermal Break به عنوان شکست حرارتی معنا می‌شود. این پنجره‌ها عایق حرارتی دارند یعنی از دو فریم داخلی و خارجی تشکیل شده‌اند که توسط یک عایق پلاستیکی از هم جدا می‌شوند. در گذشته پنجره‌های آلومینیومی حرارت را بین داخل و خارج خانه منتقل می‌کردند، ولی در پنجره‌های ترمال بریک به واسطه ترکیب پلی آمید و آلومینیوم در تولید آنها این مشکل رفع شده است.

درب و پنجره های آلومینیومی ترمال بریک

پنجره یکی از عوامل مهم اتلاف انرژی در ساختمان هاست ، اتلاف انرژی در پنجره های خوب آلومینیومی بسیار کمتر از پنجره های آهنی است . اما به دلیل ضریب انتقال حرارت بالا در آلومینیوم علاوه بر دوجداره بودن شیشه ها، دوجداره نموده پروفیل آلومینیومی از طریق تیغه های پلی آمید به هم متصل و با این روش باعث کاهش انتقال حرارت میباشد .پلی آمید خواص مکانیکی خود را در حرارتهای بالا و نیز در برابر مواد شیمیایی ، آب و اشعه حفظ میکند. درب و پنجره های آلومینیومی به دو صورت ساده و ترمال بریک ارائه می شوند. فرآیند استفاده از ترمال بریک، جلوگیری از انتقال سرما و گرما از جدار خارجی به جدار داخلی و بالعکس می باشد. پروفیلهای سیستم ترمال بریک از دو مقطع پروفیل آلومینیومی مجزا که به وسیله تیغه های پلی آمید به هم متصل می گردند، تشکیل شده اند. تیغه های پلی آمید مانع انتقال حرارت از یک سطح به سطح دیگر می شود.تا آنجاییکه  اگر یک شمت پنجره را حرارت و گرما دهیم سمت دیگر آن سرد خواهد بود .در واقع اطلاق عنوان ترمال بریک با این سیستم به دلیل ایجاد شکست حرارتی و ممانعت از انتقال حرارت می باشد. بالا بودن استحکام، مقاومت در برابر مواد شیمیایی ، اشعه UV و طول عمر بالا از مزایای تیغه های پلی آمید می باشد. طی آمار و ارقام منتشر شده از سوی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، بطور متوسط ۱۰ % سطح خارجی ساختمان را پنجره و ۷۰ % از سطح هر پنجره را شیشه و مابقی را پروفیل تشکیل می دهد. در صورت استفاده از سیستم ترمال بریک در و پنجره ها ۳۸ % کاهش اتلاف انرژی حرارتی در فصل سرما و ۳۲ % کاهش اتلاف انرژی برودتی در فصل گرما ، ۲۸ % کاهش مصرف سوخت ، ۲۰ % کاهش هزینه در سرمایه گذاری اولیه تاسیسات و به میزان قابل توجهی از آلودگی صوتی جلوگیری می شود.

[hfe_template id='1219']